Verzeker je dier

Wees voorbereid op onverwachte medische kosten

Medisch kunnen wij veel voor uw huisdier doen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600,- á € 700,- zijn echt geen uitzonderingen. U moet dan wel in staat zijn om dat te kunnen betalen. Steeds meer eigenaren kiezen er dan ook voor om voor hun hond of kat een ziektekostenverzekering af te sluiten. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over onverwachte medische kosten en u kunt uw huisdier de medische zorg geven die nodig is. Een prettige zekerheid.

Welke verzekeraar?

Wij hebben goede ervaringen met Reaal Dier & Zorg en Petplan. Op hun site kunt u uw premie berekenen en de verzekering direct in orde maken. Bereken direct uw premie door op onderstaande banners te klikken.
 
Petplan banner

 

Declaraties

Online declareren bij Reaal Dier & Zorg gaat snel en makkelijk via hun site. Op de site kan de declaratie online ingediend worden. Declaraties worden binnen maximaal 10 werkdagen afgehandeld en declaraties tussen de € 250,- en € 500,- worden binnen maximaal 5 dagen afgehandeld. U hoeft dus nooit lang op uw geld te wachten. Op de site van Reaal Dier & Zorg vindt u alle informatie, uiteraard kunt u ook altijd even bellen (T. 072 – 5 180 280) voor meer informatie. Klik op de banner om direct online te declareren.

online_declareren

Ook bij Petplan kunt u gemakkelijk en snel online declaren via hun website. Op de site van Petplan vindt u alle informatie, uiteraard kunt u ook altijd even bellen (0900 – 7387526) voor meer informatie.