Michelle Bierlee

Dierenarts

Michelle Bierlee - Dierenarts
Michelle Bierlee Dierenarts

Net als vele collega’s riep ik als heel klein meisje al dat ik dierenarts wilde worden. Mijn ouders moesten me dan ook altijd goed in de gaten houden, zodat ik niet zomaar de straat overstak om een hondje, katje, paardje, etc. te gaan aaien. Onze eerste hond – Argos – kwam toen ik 4 jaar oud was, welke ik vaak liefkozend “mijn broertje” heb genoemd en een paar jaar later, op mijn 8ste verjaardag mocht ik na lang zeuren “eindelijk” op paardrijden, wat ik ook nog steeds graag doe. Je kan wel stellen dat dieren altijd al een grote rol in mijn leven hebben gespeeld en momenteel nog steeds doen, met bovenaan mijn lieve Golden Retriever Noah. Tegenwoordig maak ik echter net zo graag een rondje op mijn “stalen ros” of ga ik lekker dansen, wandelen of met een goed boek in de tuin zitten ter ontspanning.

In 2021 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de Universiteit van Utrecht en had ik het geluk dat ik bij Dierenkliniek Ridderkerk aan de slag mocht. Wat een fijne kliniek om als jonge dierenarts te mogen komen werken! De eerste anderhalf jaar heb ik op de mooie nieuwe locatie aan de Beneluxlaan in Zwijndrecht gewerkt. Nu zult u mij voornamelijk in Bolnes, IJsselmonde of op locatie Middenbaan tegenkomen.

Ik heet u graag welkom op de kliniek, waar u in mij een luisterend oor zult vinden en waarbij het welzijn van uw huisdier altijd op nummer één zal staan. Uiteraard ga ik daarbij samen met u op zoek naar de beste en prettigste oplossing voor zowel u als uw huisdier. Ik ben een groot voorstander van “voorkomen is beter dan genezen” en streef naar een toekomst waarin we ieder huisdier zo lang mogelijk zo gezond en gelukkig mogelijk kunnen houden en waarbij kwaliteit van leven te allen tijde voorop zal staat.