Nina

Paraveterinair dierenartsassistent

Nina  - Paraveterinair dierenartsassistent
Nina Paraveterinair dierenartsassistent

Sinds 2011 ben ik werkzaam als Paraveterinair dierenartsassistent bij Dierenkliniek Ridderkerk. Ik ben op veel van onze locaties werkzaam geweest, maar tegenwoordig zult u mij tegenkomen op de locaties Bolnes, IJsselmonde en Middenbaan. Ik werk aan de balie, maar assisteer ook bij operaties en gebitsbehandelingen.

Ook heb ik op de locatie Bolnes iedere week een Paraveterinair Assistentenspreekuur voor o.a. nagels knippen, na-controles, Fit For Pets (afvalbegeleiding), Junior Consulten en Diabetesbegeleiding. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Diabetes Consulent en sinds 2019 ben ik gestart met de drie-jarige opleiding tot "Consultvoerende Paraveterinair".

Al vanaf dat ik klein was wist ik dat ik later met dieren wilde gaan werken. Dierenarts is het (helaas) niet geworden, maar als paraveterinair met een eigen spreekuur heb ik het ook super naar mijn zin! Ik heb een zwak voor kleine knagertjes en heb zelf jaren ratjes gehad. Sinds 2017 heb ik ook een hond; Jesse, een Amerikaanse Stafford kruising uit Spanje.