Patricia

Paraveterinair dierenartsassistent

Patricia  - Paraveterinair dierenartsassistent
Patricia Paraveterinair dierenartsassistent

De liefde voor dieren en de natuur is iets wat mij vanaf kleins af aan al fascineert. Vroeger was ik altijd wel buiten vinden, wandelend met de honden van buurt vriendinnetjes of knuffelend met de straatkat. Het is om die reden dan ook niet zomaar dat ik nu in een dierenkliniek werk.

Na eerst ervaring op te hebben gedaan bij twee andere klinieken, werk ik nu sinds juli 2020 bij Dierenkliniek Ridderkerk. Het goed samenwerkende team wat wij vormen, dat iedere dag zo ontzettend zijn best doet om de beste zorg te geven aan zowel de eigenaar als de patiënt, is wat het werken in deze mooie praktijk zo bevredigend maakt. Geen dag is hetzelfde!

Zelf heb ik, als groot kattenliefhebber, twee Ragdolls, Lodewijck en Joseph. Katten zijn altijd al een onderdeel van mijn leven geweest. Ik wil mij daarom in de toekomst ook verder gaan verdiepen in hun gedrag en vachtverzorging, zodat ik eigenaren daarbij kan gaan helpen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden om te fitnessen en kickboksen. Daarnaast vind het leuk om met vriendinnen te borrelen en een hapje te eten, ga ik graag naar festivals en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Tot ziens in onze praktijk!