Lisa

Paraveterinair dierenartsassistent

Lisa  - Paraveterinair dierenartsassistent
Lisa Paraveterinair dierenartsassistent

Als klein kind heb ik altijd geroepen dat ik graag dierenarts wilde worden. Dit is helaas niet gelukt, maar in juni 2021 ben ik wel afgestudeerd als paraveterinair. Het contact met zowel dier als eigenaar vind ik erg leuk. Geen dag is hetzelfde in de dierenkliniek, wat het werk erg afwisselend en leuk maakt.  

Ik ben opgegroeid tussen de dieren en op dit moment hebben wij nog 2 honden, Doerak en Bikkel. Doerak is een sheltie x kooiker en Bikkel is een kruising (diverse terriërs x chihuahua en nog het een ander). Daarnaast hebben wij nog een Fries paard genaamd Teunis, een kanarie genaamd Piet en 2 gerbils (woestijnratjes) genaamd Teddy en Oliver. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook erg leuk om met al onze dieren bezig te zijn en ze lekker te vertroetelen.  

Mijn hobby is fotograferen, ik doe dit nu al een aantal jaar en ik fotografeer voornamelijk dieren. Het is nu voornamelijk nog voor de hobby, maar ik hoop hier later wel mijn eigen bedrijfje van te kunnen maken en het naast mijn werk als Paraveterinair te kunnen doen.  

Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Ridderkerk op de locaties Bolnes, IJsselmonde en de Middenbaan.  

Tot zien in onze praktijk!