Vuurwerkangst

Het klinkt misschien nog wat ver, maar voor je het weet is het alweer oud & nieuw. De tijd van vuurwerk! Wat voor ons een leuke tijd kan zijn, kan voor jouw hond of kat een nachtmerrie zijn. Angst voor knallen, lichtflitsen en/of andere harde geluiden is een veel voorkomend probleem bij honden en katten. Om je dier zo goed mogelijk te kunnen begeleiden zijn er een aantal tips, trucs en voedingssupplementen die uitkomst kunnen bieden. Er moet met veel middelen en training al op tijd gestart worden om optimaal resultaat te bereiken.

20 oktober a.s. organiseren wij een lezing over hoe je het beste om kunt gaan met vuurwerkangst bij je huisdier. De lezing wordt verzorgd door gedragstherapeute Femke Couvée en vindt plaats op onze hoofdlocatie te Ridderkerk vanaf 18.30u tot +/- 20.30u. De kosten voor deelname aan de lezing bedragen € 5,- p.p. Aanmeldingen graag per e-mail naar: vuurwerk@dierenkliniekridderkerk.nl of aan de balie.

Lees hier meer informatie over vuurwerkangst bij honden en katten.

Vuurwerkangst