Maand van het oudere dier

In de maand oktober besteden wij aandacht aan het oudere dier, ‘Samen voor goede zorg’, dat vinden wij binnen onze kliniek erg belangrijk.

Net als bij mensen komt ouderdom bij uw geliefde hond en/of kat ook met gebreken. Helaas kunt uw huisdier niet zelf vertellen wat hem of haar mankeert. Juist kleine veranderingen kunnen de eerste tekenen zijn van een onderliggende ziekte. Hoe eerder je een ziekte of aandoening ontdekt, hoe groter de kans op een goede behandeling. Een vroegtijdige behandeling zorgt ervoor dat uw geliefde huisdier een prettiger, gelukkiger en vooral langer leven leidt.

Ontdek met ons Fitte Senior Gezondheidsconsult voor oudere dieren hoe het écht met uw huisdier gaat. De hele maand oktober staat bij ons in het teken van uw fitte senior!

Speciaal voor uw hond en/of kat hebben wij tijdens de maand van het oudere dier een seniorenconsult. Dit consult is er op gericht om uw hond en/of kat volledig na te kijken en specifiek te letten op ouderdomsproblemen, bijvoorbeeld artrose en gebitsproblemen. Daarnaast wordt ook het bloed en de urine nagekeken, zodat eventuele nierproblemen of bijvoorbeeld suikerziekte kunnen worden geconstateerd en tijdig met de behandeling kan worden gestart.

Tijdens de maand van het senioren dier bieden wij het seniorenconsult (consult met urinecontrole) gereduceerd aan. U betaalt slechts €72,50,- i.p.v. € 93,15. U kunt ook kiezen voor het senioren plus consult, bij dit consult wordt daarnaast nog een uitgebreid bloedonderzoek verricht. U betaalt hiervoor €169,- i.p.v. €210,-.

Dit tarief is alleen geldig gedurende de actiemaand oktober 2023. Op al onze vestigingen kunt u een afspraak maken voor het seniorenconsult, T. 085 – 273 19 19. Klik hier voor het maken van een afspraak online.

Let op: voor dit consult moet uw huisdier nuchter zijn (12 uur van tevoren niet eten, wel drinken) en hebben wij verse urine nodig (max 3 uur oud en in de koelkast bewaard).

Klik hier voor de gezondheidscheck voor de hond.

Klik hier voor de gezondheidscheck voor de kat.