Belangrijk bericht prijsveranderingen

Beste klant,

U heeft het de afgelopen maanden al op veel plekken gezien: de inflatie is hoog, er is een tekort aan grondstoffen en daardoor stijgen prijzen. Helaas worden ook wij geconfronteerd met flink stijgende kosten. U kunt daarbij denken aan: energiekosten, diensten die wij inhuren, personeelskosten, materialen die wij gebruiken en de inkoopprijzen van onze producten. Omdat wij de hoogste kwaliteit dierenzorg willen blijven bieden, ontkomen ook wij er niet aan om onze prijzen met méér dan u van ons gewend bent te verhogen.

Wij begrijpen dat prijsverhogingen vervelend zijn. Normaal gesproken deden wij dit aan het begin van het nieuwe jaar nadat wij de nieuwe inkoopprijzen van de fabrikanten kregen, maar nu zullen wij per 1 september a.s. de prijzen aanpassen voor zowel de verrichtingen (zoals consult, vaccinaties, operaties, echo en röntgen) als de prijzen voor producten (zoals medicatie en voeding). Wij informeren u over de prijsverhogingen via een e-mail en dit bericht, zodat u niet in de kliniek voor verrassingen komt te staan.

Wilt u de kosten voor een bepaalde behandeling of van een product graag vooraf weten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Kom langs op één van onze klinieken, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail. U krijgt dan van ons een prijsindicatie, waardoor u beter voorbereid bent op de kosten.

Tot slot willen wij u wijzen op de mogelijkheid om een Dier en Zorg Plan en/of huisdierenverzekering af te sluiten. Met het Dier en Zorg Plan ontvangt u voor een vast bedrag per maand de beste preventieve zorg en bespaart u op de vaste dierenartskosten. Als u hier vragen over heeft of geïnteresseerd bent in het Dier en Zorg Plan, laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Met een huisdierenverzekering dekt u onverwachte kosten bij ziekte of een ongeval. Wist u dat er verschillende verzekeraars zijn en verschillende pakketten mogelijk zijn? Zo zijn er ook verzekeraars die alle rassen en alle leeftijden verzekeren. Door de stijgende dierenartskosten wordt het verzekeren van uw huisdier immers financieel voordeliger. U kunt de mogelijkheden en verschillende verzekeringen vergelijken op deze websites: vergelijkdierenverzekering of verzekerjehuisdier.

Wij danken u voor uw vertrouwen en loyaliteit. Hopelijk mogen wij u en uw huisdier(en) begroeten in onze kliniek(en).

Met vriendelijke groet,
Team Dierenkliniek Ridderkerk