Open Dag Dierenkliniek Reeweg

Sinds 1 augustus jl. is de samenwerking tussen Dierenkliniek Louwersplein en Dierenkliniek Hendrik Ido Ambacht een feit. Beide klinieken hebben samen één pand betrokken aan de Reeweg 132. Eigenlijk een historisch moment omdat hiermee de voormalige praktijken van de dierenartsen Wieland en van Erk samen verdergegaan zijn. 

Dierenkliniek Reeweg blijft onderdeel van de Ridderkerkgroep en de samenwerking met Ridderkerk en de vestiging op de Beneluxlaan in Zwijndrecht blijft bestaan. 

Op de nieuwe locatie worden niet alleen de krachten gebundeld waardoor er meer kennis is, ook is er v.w.b. diagnostiek meer mogelijk. Er kunnen röntgenfoto's worden gemaakt en de mogelijkheid om ter plekke uitgebreid bloedonderzoek te doen (vaak dezelfde dag al uitslag) is aanwezig. Iedere woensdag is er een dieren tandarts die bovendien de beschikking heeft over dentale röntgenapparatuur. Een ander pluspunt is de gescheiden opname voor honden en katten en de mogelijkheid om bijna dagelijks een afspraak te maken voor chirurgische ingrepen. Alle reden voor het team om u uit te nodigen om een kijkje achter de schermen te nemen. 

Dat kan op dinsdag 4 oktober (Dierendag) tussen 16.00 en 20.00 uur. 

Uiteraard is er dan van alles te zien en te beleven. Naast een grabbelton en een kleurplaat voor de kinderen wordt de mogelijkheid geboden om zelf een wond te hechten, of een dier te reanimeren (uiteraard gebruiken we hier geen echte dieren voor). Wilt u zelf proberen een grasaar uit een oor te peuteren? Dan is dit uw kans. Ook is er een leuke prijsvraag en staat het team klaar om uw vragen te beantwoorden en u onder het genot van een hapje en een drankje een rondleiding te geven. 

Dierenkliniek Reeweg – Reeweg 132 – Hendrik-Ido-Ambacht