Doorverwijzingen

Verwijzing

Bent u doorverwezen door uw/onze dierenarts voor verder onderzoek dan kunt u terecht in het Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht

Het Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht is in 2016 opgericht door Dierenkliniek Ridderkerk in samenwerking met de Kliniek voor Specialistische Diergeneeskunde Rotterdam. De toenemende vraag naar intensieve- en specialistische zorg in onze regio heeft ons geïnspireerd een nieuwe locatie te openen die zich volledig toelegt op deze taak.

In het Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht kunt u terecht voor tweedelijns onderzoeken en behandelingen op het gebied van o.a. oogheelkunde, chirurgie, orthopedie, endoscopie, echo(cardio)grafie, medische beeldvorming (direct röntgen en CT), en interne geneeskunde. De kliniek beschikt over een dag- en nacht bemande opname/intensive care.

Spoed

Heeft u een spoedgeval na 20.00u en in het weekend dan kunt u terecht in ons Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Daar werkt een team van specialisten, dierenartsen en paraveterinair dierenartsassistenten 24 uur per dag / 7 dagen per week. Het Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht is één van de weinige klinieken in Nederland die 24u per dag bereikbaar en bemand is.

Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht
Bijdorp-West 12
2992 LC  Barendrecht

T. 085 – 48 77 090

info@edz-barendrecht.nl
www.edz-barendrecht.nl