Figo (dierenverzekering)

Een huisdierenverzekering van Figo, het beste voor jouw huisdier!

Als baasje geniet je er iedere dag weer van: die speelse onbezonnenheid waarmee je huisdier in het nu leeft, zonder zorgen voor morgen. Dit is heerlijk. Maar het betekent ook dat een huisdier afhankelijk is van jou om vooruit te kijken. Want gedurende een dierenleven kan er meer gebeuren dan je in eerste instantie misschien zou denken.

Wat als je huisdier ziek wordt? Of een ongeluk krijgt? Kun jij hem dan de beste zorg bieden, zonder je zorgen te maken om de kosten? Jij bent verantwoordelijk voor je huisdier, een dierenleven lang.

Jouw beste vriend verdient de beste verzorging die er is. Dat begrijpen wij als geen ander. Maar ook huisdieren kunnen onverwacht ziek worden of een ongeluk krijgen, met een duur bezoek aan de dierenarts als gevolg. Met Figo krijgt je huisdier altijd de medische zorg die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.

Figo biedt zorgverzekeringen voor huisdieren en is al jaren internationaal bekend als de beste huisdierenverzekeraar. Zowel in Duitsland als in België is Figo actief en heeft als ambitie de grootste zorgverzekeraar voor huisdieren in Europa te worden. Sinds 19 juli is Figo ook actief in Nederland en staan voor de beste zorg, een dierenleven lang! Ook huisdieren kunnen namelijk onverwacht ziek worden, een ongeluk krijgen of een chronische aandoening ontwikkelen. Met Figo kun je je huisdier makkelijker de zorg geven die hij nodig heeft en kom je als baasje niet voor financiële verrassingen te staan.

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Dat weten wij bij Figo als geen ander. Want huisdieren horen er helemaal bij en hebben een speciale plek in ons hart en ons leven.

Bereken uw premie.

Ze voelen hoe het met je gaat. Zijn er onvoorwaardelijk voor je. Geven je elke dag gezelligheid. Brengen vrolijkheid en troost als je dat nodig hebt.

Bij Figo vinden we het belangrijk zo veel mogelijk baasjes én hun geliefde huisdieren toegang te geven tot goede zorg. Daarom biedt Figo:

  • Eén pakket met uitgebreide dekking
  • Inclusief vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget
  • Flexibele premie waarbij je zelf gewenste vergoeding en eigen risico kiest
  • Vergoeding tot 90% van kosten voor de dierenarts
  • Jaarlijkse maximale vergoeding van €3000,-, €6000,- of onbeperkt
  • Klantenservice met huisdieren experts
  • Eenvoudig declareren en snel je geld terug

Wij verzekeren honden, katten, konijnen en papegaaien. Alle rassen en leeftijden zijn welkom! Onze verzekering is met de grootste liefde samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw huisdier altijd de beste zorg krijgt die hij verdient. En het beste van alles? Je hebt de vrijheid om je verzekering aan te passen met onze aanvullende verzekeringen, omdat jij als geen ander weet wat jouw huisdier nodig heeft. Stel je verzekering zelf samen en bereken hier je premie.

Terug naar Onze diensten