Onze diensten

Dierenkliniek Ridderkerk ten voeten uit!

Wist u dat Dierenkliniek Ridderkerk een van de grootste gezondheidscentra voor gezelschapsdieren is in heel Nederland? En dat we alle dagen van het jaar, 24 uur per dag, voor uw dier klaar staan in onze praktijk zodat u zeker weet dat u op ons kan rekenen?

Deze zorg kunnen wij u bieden dankzij een toegewijd team van dierenliefhebbers bestaand uit ruim 90 personen, waaronder dierenartsspecialisten, dierenartsen, dierenartsassistentes en ondersteunend personeel. Verdeeld over 7 vestigingen in Ridderkerk, Rotterdam-IJsselmonde, Zwijndrecht, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en een Spoed- & Verwijskliniek voor Dieren waar we over de gezondheid van duizenden dieren: honden ,katten, konijnen, fretten, maar ook knaagdieren, reptielen, vissen en vogels verwelkomen we. Naast dagelijkse zorg zoals inentingen en gezondheidschecks kunnen wij nog veel meer.

Door de jaren heen is Dierenkliniek Ridderkerk steeds bekender geworden om het bieden van hooggespecialiseerde zorg en ontvangen we regelmatig patiënten van andere klinieken voor verdergaand onderzoek of gespecialiseerde behandelingen. Zo bevindt zich in de Spoed- & Verwijskliniek voor Dieren te Barendrecht een intensieve zorg afdeling waar zieke dieren opgenomen kunnen worden. Uw huisdier kan op onze operatie-afdelingen terecht voor vrijwel alle denkbare ingrepen: knie, bekken en elleboog operaties, behandelingen van hernia’s aan rug, middenrif en perineum, laparoscopisch steriliseren, het zetten van botbreuken, huidtransplantaties en chirurgische behandelingen van tumoren.

Maar onze dierenartsen en specialisten kunnen ook overweg met echografie, tandheelkunde, oogheelkunde, röntgendiagnostiek en te veel om verder nog op te noemen.