Gwendolyn Nurmohamed

Dierenarts

Gwendolyn Nurmohamed
Gwendolyn Nurmohamed Dierenarts

Mijn naam is Gwendolyn, maar velen noemen mij Gwen. Ik kom uit Rotterdam en heb de studie Diergeneeskunde in Antwerpen en Gent gevolgd. In 2020 heb ik dit succesvol afgerond waarna ik nog in de zomer op de universiteitskliniek van Gent gewerkt heb. Hoewel ik momenteel in België woon, was ik al bekend met dierenkliniek Ridderkerk. Wegens de fijne ervaring ben ik daarom ook hier begonnen met werken. Ondanks de verre reisafstand is dit meer dan de moeite waard!

Al op jonge leeftijd wilde ik dierenarts worden. Naast het liefhebben van dieren ben ik ook altijd geïnteresseerd geweest in de anatomie en de werking van het lichaam. Tijdens het doorlopen van de studie is deze interesse alleen maar meer gegroeid waardoor ik het niet meer enkel als een baan zie, maar het tevens een hobby is geworden. Hierdoor heb ik allerhande vrijwilligersbaantjes gedaan, zoals meegeholpen in het vogelopvangcentrum te Merelbeke.

Mijn tweede passie is het maken van reizen om zowel de flora en fauna, als de cultuur te kunnen bezichtigen. In de toekomst staat er dan ook een reis naar Zuid-Afrika gepland (uitgesteld door corona). Het reizen doe ik graag met mijn vriend die ook dierenarts is en waarmee ik samenwoon in West-Vlaanderen.

Tevens houd ik veel van sporten en kan men mij regelmatig op de tennisbaan vinden.