Petra Smit

Dierenarts

Petra Smit
Petra Smit Dierenarts

Geboren en getogen in Ridderkerk, kwam ik als klein meisje al met mijn hamsters, cavia’s en konijnen bij Dierenkliniek Ridderkerk. Daarom is het voor mij nu meer dan logisch om zelf deel uit te maken van het fijne team van Dierenkliniek Ridderkerk.

Mijn interesses gaan uit naar de kattengeneeskunde, konijnen en knaagdieren. Door de jaren heen heb ik op veel praktijken gewerkt bij Dierenkliniek Ridderkerk en heb ik ook met veel plezier bij de opname in de Spoed- & Verwijskliniek gewerkt. Nu we meer in clusters zijn gaan werken, heb ik gekozen voor het leuke team en de mooie praktijk op de Beneluxlaan. Ik ben erg trots op de cat-friendly praktijk en ik vind het belangrijk dat niet alleen de eigenaar met een fijn gevoel naar huis gaat, maar dat de kat ook zo rustig mogelijk is behandeld met zo min mogelijk stress. Ik hoor ook graag hoe katten in hun thuissituatie zijn, het is heerlijk om te horen hoe uniek iedere kat is en zijn 'personeel' thuis klaar heeft staan!

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en houd ik van koken en bakken. Maar het liefst kijk ik samen met mijn vriend en mijn twee ondeugende katten een film of serie. Dan wel met een fleece deken op schoot, want hoe zachter het deken, hoe meer kans dat de koters bij ons op schoot komen knuffelen!