Vicky Mans – van Splunder

Paraveterinair dierenartsassistent

Vicky Mans – van Splunder
Vicky Mans – van Splunder Paraveterinair dierenartsassistent

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Wellant College te Dordrecht. Eerst vier jaar Dierverzorging en daarna nog twee jaar Paraveterinair Dierenartsassistent.
Toen het tijd was om stage te gaan lopen bij een dierenkliniek, heb ik in meerdere klinieken stage gelopen en als laatste bij Dierenkliniek Ridderkerk. Ik vond het hier zo geweldig dat ik nooit meer ben weggegaan. Ik werk hier nu ook al weer bijna 13 jaar.

Ik begon als fulltime paraveterinair, maar na de komst van mijn twee kinderen ben ik minder gaan werken. Ik werk nu als paraveterinair en als telefoniste. Ik vind deze combinatie erg leuk. Aan de balie heb ik veel contact met de dieren en eigenaren. Het werk aan de telefoon is om afspraken in te plannen, mensen te adviseren en ander administratief werk. Ik blijft het werk fantastisch leuk vinden en doe het dan ook altijd met nog veel passie en plezier!
In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn kids bezig en wandel ik heel graag met onze hond!

Thuis heb ik een oude labrador van tien jaar, genaamd Saartje. Ik heb haar, tijdens mijn stageperiode in asiel Krimpen, mee naar huis genomen (ze was toen anderhalf jaar oud). Ze is al wat ouder maar zit nog vol energie en ik wandel dan ook graag en veel met haar. In mijn vrije tijd, hou ik er dan ook van om er lekker met Saartje (en het gezin) er op uit te gaan!