Update maatregelen Coronavirus

Beste klant,

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus (COVID-19) zijn een aantal van onze locaties vanaf 18 maart 2020 tot nadere berichtgeving gesloten.

Wij focussen ons om dieren die acute zorg nodig hebben te kunnen helpen en hiervoor zijn onderstaande locaties geopend:

• Locatie Dierenkliniek Ridderkerk vestiging Ridderkerk – Jacob Catsstraat 3 (Ridderkerk) – LET OP: gesloten op zaterdag
• Locatie Dierenkliniek Ridderkerk vestiging Bolnes – Vechtstraat 47 (Ridderkerk)
• Locatie Dierenkliniek Ridderkerk vestiging Gerbrandyplein – Gerbrandyplein 14 (Zwijndrecht)

Voor deze locaties gelden nog steeds de aanscherpte maatregelen en vragen wij u rekening te houden met het volgende:

• Kom a.u.b. met maximaal 1 eigenaar per dier naar de praktijk
  • Was uw handen bij binnenkomst en houd 1,5m afstand aan
  • Kom niet naar de praktijk als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft of als u in een risicogebied bent geweest
  • Wij proberen afspraken zoveel mogelijk te spreiden om zo weinig mogelijk mensen tegelijk in de wachtkamer plaats te laten nemen
  • Het kan zijn dat u gevraagd wordt buiten of in de auto te blijven wachten
  • Het online maken van een afspraak is momenteel niet mogelijk
  • Ga om-en-om zitten in de wachtkamer
  • Mogelijk zijn locaties komende tijd (deels) gesloten in verband met bezettingsproblemen
  • Wij vragen u hygiëne richtlijnen van het RIVM te volgen ten aanzien van bijvoorbeeld geen handen schudden, afstand bewaren, handen wassen etc.
  • Voor informatie of het Coronavirus gevaarlijk is voor huisdieren verwijzen wij u naar het volgende artikel
  • Betaalmogelijkheid is alleen per PIN

Medicijnen en voer verkoop
Voer en/of medicatie kunt u tot 16.30 uur alleen ophalen op onze locatie in Ridderkerk (Jacob Catsstraat 3) op het daarvoor ingerichte afgiftepunt. Het afgiftepunt bevindt zich aan de achterzijde van de kliniek. U dient uw bestelling voorafgaand per e-mail aan ons door te geven: bestellingen@dierenkliniekridderkerk.nl. Bestellingen dienen per PIN betaald te worden. Er is geen mogelijkheid tot contante betaling. Voor mindervalide mensen bieden wij de mogelijkheid uw bestelling te bezorgen.

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden verwijzen wij u naar onze Spoed- & Verwijskliniek voor Dieren te Barendrecht,
T. 085 – 48 77 090.

Wij hopen op uw begrip. Laten wij hopen dat deze situatie snel onder controle is.

Blijf gezond.

Team Dierenkliniek Ridderkerk