Maand van het oudere dier 2019

In deze maand besteden wij aandacht aan het oudere dier, ‘Samen voor goede zorg’, dat vinden wij binnen onze kliniek erg belangrijk. Speciaal voor jouw hond en/of kat hebben wij tijdens de maand van het oudere dier een seniorenconsult. Dit consult is er op gericht om je hond en/of kat volledig na te kijken en specifiek te letten op ouderdomsproblemen, bijvoorbeeld artrose en gebitsproblemen. Daarnaast wordt ook het bloed en de urine nagekeken, zodat eventuele nierproblemen of bijvoorbeeld suikerziekte kunnen worden geconstateerd en tijdig met de behandeling kan worden gestart.

Tijdens de maand van het oudere dier bieden wij het seniorenconsult (consult met urinecontrole en nierfunctietest) gereduceerd aan. Je betaalt slechts € 52,50 i.p.v. € 84,40. Je kan ook kiezen voor het senioren plus consult, bij dit onderzoek wordt daarnaast nog een uitgebreid bloedonderzoek verricht. Je betaalt hiervoor € 97,50 i.p.v. € 175,10.

Dit tarief is alleen geldig gedurende de actiemaand oktober/november 2019. Op al onze vestigingen kan je een afspraak maken voor het seniorenconsult, T. 085 – 273 19 19. Klik hier voor het maken van een afspraak online.

Let op: voor dit consult moet je dier nuchter zijn (12 uur van tevoren niet eten, wel drinken) en hebben wij verse urine nodig (max 3 uur oud en in de koelkast bewaard).

Klik hier voor de gezondheidscheck voor de hond.

Klik hier voor de gezondheidscheck voor de kat.