Nieuw: Animalert penning

Als eerste kliniek in Nederland introduceren wij de Animalert penning voor honden en katten. De Animalert penning herenigt honden en katten snel met hun baasjes en dat op een hele gemakkelijke manier.

De penning registreer je online waar je alle gegevens van jezelf en van jouw hond of kat in kunt vullen. Je kan zelfs een foto van het dier opnemen. Achterop de penning staat een code. Mocht jouw hond of kat kwijt zijn en gevonden worden, dan kan de vinder de penning uitlezen met zijn/haar smartphone met NFC functie. Het is ook mogelijk om de code in te voeren op de website www.vind-mijn-baasje.nl. Dus ook als je telefoon niet over NFC beschikt is het heel gemakkelijk te achterhalen hoe het dier heet en waar het dier woont. Hoe de penning uitgelezen moet worden staat ook op de penning.

De penning vervangt niet de inwendige chip, maar zorgt ervoor dat jouw dier snel thuis is zonder dat de inwendige chip uitgelezen hoeft te worden. De gegevens zijn eenvoudig online aan te passen. Stel je bent op vakantie, dan vul je, je tijdelijke verblijfadres in.

De Animalert is op al onze vestigingen verkrijgbaar en kost € 8,95.