Nieuw: uniek voordeelplan

Huisdieren ZorgPlan

Als eerste praktijk in onze regio introduceren wij een uniek gezondheidsprogramma voor huisdieren. Het zogenaamde Huisdieren ZorgPlan maakt het mogelijk de preventieve kosten van zorg voor uw huisdier over een jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan ons. Daarvoor ontvangt u o.a. de jaarlijkse vaccinaties, vlooienmiddelen en ontworming voor een heel jaar, microchip (indien nodig), gezondheidschecks, urine-controle, 2 telefonische consulten en nog veel meer.

Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten en honden. Voor een kat kost het voordeelplan € 13,95 per maand. Uw voordeel per jaar bedraagt maar liefst 105,05. Voor bijvoorbeeld een grote hond (26 – 50 kg) betaalt u € 19,95 per maand en bedraagt uw voordeel € 112,95 per jaar. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 10% korting op alle producten en diensten als uw huisdier deelneemt aan het Huisdieren ZorgPlan.

Een stukje gemak

Wij sturen u een herinnering als het weer tijd is voor de volgende gezondheidscontrole of om uw producten op te halen. Samen met u bieden wij uw huisdier de beste zorg!

Vraag onze medewerkers naar de diverse mogelijkheden.

BEELDb