Gerbrandyplein gaat verhuizen

Locatie Gerbrandyplein gaat medio maart verhuizen naar een nieuw pand aan de Beneluxlaan, tegenover winkelcentrum Walburg. Een noodzakelijke stap om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar dierenzorg.

Wij zitten nu ruim 20 jaar aan het Gerbrandyplein en zijn helaas uit dit pand gegroeid. Door te verhuizen naar het nieuwe pand kunnen wij op allerlei gebied onze zorg voor de dieren naar een hoger niveau brengen.

Eén van de speerpunten van de nieuwe locatie is de “Cat Friendly Practice”. Door de behandelruimtes voor honden en katten te scheiden, wordt een bezoek aan de dierenarts voor dieren minder stressvol.

Daarnaast worden de mogelijkheden voor behandeling verder uitgebreid. Zo komt er nieuwe röntgenapparatuur voor zowel gebitten als algemene röntgenfoto’s. Ook wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld geïntegreerde hokverwarming en ventilatie. 

Natuurlijk blijft het team grotendeels hetzelfde en zullen onze klanten de bekende gezichten blijven zien. Wel zal het team uitgebreid worden met nieuwe artsen.

Omdat het nieuwe pand tegenover winkelcentrum Walburg ligt, is het gemakkelijk te bereiken en is er voldoende parkeergelegenheid.

Naar het zich laat aan zien zal medio maart de nieuwe locatie op feestelijke wijze geopend worden met een open dag. Houd onze social media kanalen in de gaten voor de exacte openingsdatum.