Februari: maand van de gebitsverzorging

Wist u dat:

• 8 van de 10 honden én 2 van de 3 katten van drie jaar en ouder hebben last van parodontale aandoeningen
• De belangrijkste oorzaak daarvan is de vorming van tandplak en tandsteen
• Het merendeel van de bezitters aan geeft dat dit niet voor hun dier geldt
• Tijdige behandeling van gebitsproblemen ernstige klachten voorkomt

Goede gebitsverzorging is echt noodzakelijk…

Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw hond of kat. Klachten variëren van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen. Het is daarom erg nuttig dat u het gebit van uw huisdier laat controleren. Gebitsverzorging is noodzakelijk omdat het voedingspatroon in de loop der jaren is veranderd in vergelijking met hun voorouders die in het wild leefden.

Laat deze maand nog het gebit van uw hond of kat controleren!

Op al onze vestigingen staat de maand februari geheel in het teken van gebitsverzorging bij uw hond of kat. Voor het gebitscontrole consult, waarbij wij het gebit van uw hond of kat grondig zullen inspecteren en waar u al uw vragen kunt stellen over o.a. tandenborstels, tandpasta, kauwtabletten en voeding, betaalt u slechts € 12,50 i.p.v. € 20,30. En u ontvangt 10% korting op alle gebitsartikelen. Mocht blijken dat uw huisdier een gebitsbehandeling nodig heeft, dan krijgt u van ons 10% korting op de vervolgbehandeling.

Tijdens de maand van de gebitsverzorging verloten wij 6 x een half jaar T/D voeding van Hills (T/D draagt bij tot een optimale mondhygiëne), wellicht bent u de gelukkige. De goodie bag, voor dier en eigenaar, staat al voor u klaar.

Klik hier om direct zelf een afspraak te maken, of bel naar de praktijk T. 085 – 273 19 19.