Februari: maand van de gebitsverzorging

Wist u dat:

  • 8 van de 10 honden én 2 van de 3 katten van drie jaar en ouder last hebben van parodontale aandoeningen
  • De belangrijkste oorzaak daarvan is de vorming van tandplak en tandsteen
  • Het merendeel van de bezitters aan geeft dat dit niet voor hun dier geldt
  • Tijdige behandeling van gebitsproblemen ernstige klachten voorkomt

Goede gebitsverzorging is echt noodzakelijk…

Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw hond of kat. Klachten variëren van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen. Het is daarom erg nuttig dat u het gebit van uw huisdier laat controleren. Gebitsverzorging is noodzakelijk omdat het voedingspatroon in de loop der jaren is veranderd in vergelijking met hun voorouders die in het wild leefden.

Laat deze maand nog het gebit van uw hond of kat controleren!

Op al onze vestigingen staat de maand februari 2017 traditiegetrouw in het teken van gebitsverzorging bij uw hond of kat. Profiteer van het gunstige tarief tijdens de Maand van de Gebitsverzorging. U betaalt slechts € 12,50 i.p.v. € 20,90 en u ontvangt 10% korting op alle gebitsartikelen. De dierenarts inspecteert grondig het gebit van uw hond of kat en beantwoordt graag al uw vragen.

Mocht blijken dat uw huisdier een gebitsbehandeling nodig heeft, dan krijgt u 10% korting op de vervolgbehandeling. Na afloop van de gebitscontrole krijgt u een goodie bag en u maakt kans op het winnen van een fotoshoot van uw huisdier. De foto’s van de 4 gekozen winnaars zullen daarnaast een half jaar te zien zijn op de vaccinatieoproepen die wij naar onze klanten sturen.

Klik hier om direct zelf een afspraak te maken, of bel naar de praktijk T. 085 – 273 19 19.