Het Juniorprogramma voor pups

Het consultatiebureau voor uw pup

Wat leuk: u heeft een pup, gefeliciteerd!

Een pup in huis is natuurlijk hartstikke leuk, maar deze nieuwe situatie kan allerlei vragen bij u oproepen. Om u te begeleiden bij alles wat komt kijken bij een pup en de groei en ontwikkeling van uw pup bij te houden hebben wij een speciaal Juniorprogramma.

Het Juniorprogramma

Na de 3e inenting van uw pup komt u, in het 1e levensjaar, 5 x langs bij de dierenarts of assistente, alsof u naar het consultatiebureau gaat.

Als uw pup drieënhalf en vijf maanden oud is komt u bij één van onze assistentes, is uw pup zes maanden oud bij de dierenarts en bij acht en tien maanden oud komt u nog een keer langs bij de assistente. De consulten duren ongeveer 20 minuten. Mocht tijdens het juniorconsult een afwijking(en) worden gevonden die door een dierenarts behandeld moet worden, krijgt u het advies hier apart van het juniorprogramma een afspraak voor te maken.

Bij ieder consult wordt uw pup op een leuke manier onderzocht op de behandeltafel. De pup kan hierdoor alvast wennen aan de dierenarts en kan merken dat het helemaal niet eng is. Dit is een goede oefening voor de pup!

Wat doen wij tijdens het puppyconsult?

  • Er wordt een groeicurve bijgehouden
  • Het wisselen van het gebit wordt in de gaten gehouden
  • Huid, vacht en nagels worden gecontroleerd
  • Voedingsadvies
  • Ontwormen
  • Advies over sterilisatie/castratie
  • Ziektepreventie

Ook krijgt u van ons een groeiboekje mee, waarin de groei van uw pup wordt bijgehouden. Daarnaast leren wij u diverse handelingen, zoals nagels knippen, teken verwijderen, tabletten ingeven en tanden poetsen. Uiteraard staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u een pup of krijgt u binnenkort een pup en wilt u deelnemen aan het Juniorprogramma, maak dan een afspraak bij een van onze assistentes. Wij bieden het Juniorprogramma, op al onze vestigingen, aan voor het introductietarief van slechts € 50,00. U ontvangt dan ook van ons een cadeaubon t.w.v. € 10,- welke u naar eigen wens bij ons kan besteden.