Week van het Huisdier 2015

De week van het Huisdier wordt in 2015 georganiseerd van 16 t/m 24 mei. Het thema is “Wat is je huisdier je waard?”.

WvhH2015banner150x88px

Want wat is eigenlijk de waarde van een huisdier, en wat voor afwegingen maak je bij het beantwoorden van die vraag? Voor elk huisdier heb je geld nodig voor aanschaf, verzorging en huisvesting. Ook medische verzorging kost geld, zeker bij onverwachte aandoeningen.

Wij vinden het belangrijk dat mensen weten waar ze aan beginnen en de voordelen van een huisdier tegen de investeringen afwegen. Dan kan je heel veel plezier hebben van een huisdier.

Advies bij de aanschaf van een huisdier

Word je al verliefd bij het zien van een foto van die schattige pup of kitten of overweeg je naar een asiel te gaan en een dier een 2e kans te bieden. Heb je veel vragen en wil je weten wat je kan verwachten? Wij geven je graag advies om weloverwogen te kiezen voor een huisdier. Wij staan je graag te woord. Neem contact met ons met op of loop gerust eens binnen.

Voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit

Een makkelijke manier om voor je huisdier te zorgen. Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de preventieve kosten van zorg voor je huisdier over een heel jaar te spreiden. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan ons. Daarvoor ontvang je o.a. de jaarlijkse vaccinaties, vlooienmiddelen en ontworming voor een heel jaar, mircochip (indien nodig), gezondheidschecks, urine-controle, 2 telefonische consulten en nog veel meer.Daarnaast ontvang je ook nog eens 10% korting op alle producten en diensten als je huisdier deelneemt aan het Huisdieren ZorgPlan.

Wees voorbereid op onverwachte medische kosten

Medisch kunnen wij veel voor je huisdier doen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600,- á € 700,- zijn echt geen uitzonderingen. Je moet dan wel in staat zijn om dat te kunnen betalen. Steeds meer eigenaren kiezen er dan ook voor om voor hun hond of kat een ziektekostenverzekering af te sluiten. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over onverwachte medische kosten en je kunt jouw huisdier de medische zorg geven die nodig is. Lees hier meer over verzekeringen.

Wat voor huisdierenmens ben jij?

Op de website van het LICG staat een leuke huisdierentest om hier achter te komen. Doe de test.