Het Juniorprogramma voor kittens

Het Juniorprogramma, het consultatiebureau voor uw kitten!

Wat leuk: u heeft een kitten, gefeliciteerd!

Een kitten in huis is natuurlijk hartstikke leuk, maar deze nieuwe situatie kan allerlei vragen bij u oproepen. Om u te begeleiden bij alles wat komt kijken bij een kitten en de groei en ontwikkeling van uw kitten bij te houden hebben wij een speciaal Juniorprogramma.

Het Juniorprogramma

Na de 2e inenting van uw kitten komt u, in het 1e levensjaar, 3 x langs bij de dierenarts of assistente, alsof u naar het consultatiebureau gaat.

Als uw kitten 3,5 en 5 maanden oud is komt u bij één van onze assistentes en als uw kitten 6 maanden oud is komt u bij de dierenarts langs. De consulten duren ongeveer 20 minuten. Mocht tijdens het juniorconsult een afwijking(en) worden gevonden die door een dierenarts behandeld moet worden, krijgt u het advies hier apart van het juniorprogramma een afspraak voor te maken.

Bij ieder consult wordt uw kitten op een leuke manier onderzocht op de behandeltafel. Het kitten kan hierdoor alvast wennen aan de dierenarts en kan merken dat het helemaal niet eng is. Dit is een goede oefening voor het kitten!

Wat doen wij tijdens het kittenconsult?

  • Er wordt een groeicurve bijgehouden
  • Het wisselen van het gebit wordt in de gaten gehouden
  • Huid, vacht en nagels worden gecontroleerd
  • Voedingsadvies
  • Ontwormen
  • Advies over sterilisatie/castratie
  • Ziektepreventie

Ook krijgt u van ons een groeiboekje mee, waarin de groei van uw kitten wordt bijgehouden. Daarnaast leren wij u diverse handelingen, zoals nagels knippen, teken verwijderen, tabletten ingeven en tanden poetsen. Uiteraard staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u een kitten of krijgt u binnenkort een kitten en wilt u deelnemen aan het Juniorprogramma, maak dan een afspraak bij een van onze assistentes. Wij bieden het Juniorprogramma, op al onze vestigingen, aan voor het introductietarief van slechts € 30,00. U ontvangt dan ook van ons een cadeaubon t.w.v. € 10,- welke u naar eigen wens bij ons kan besteden.

 

Kitten brief juniorconsult 3